Nyheter


Montering Värmdö kommun

Ännu ett monterings uppdrag genomfört, denna gång åt Värmdö kommun. Under två dagar har vi monterat nya livräddningsposter utmed strandpromenaden i centrala Gustavsberg, samt vid kommunens badplatser. Många positiva kommentarer från förbipasserande allmänhet som gillar att deras kommun satsar på vattensäkerheten, något vi ofta får höra när vi är ute på uppdrag.

Vi tackar Värmdö kommun för förtroendet och valet av oss som leverantör.

Montering i Vadstena

Under två fantastiska höstdagar monterade vi livräddningsutrustning i den vackra och historiskt intressanta staden Vadstena, belägen vid Vätterns norra strand. Både livräddningsposter på land och fasta livräddningsstegar på kajer och bryggor monterades på plats. Detta gör att besökare vid stadens hamnar, badplatser och övriga vattennära miljöer nu har bästa möjliga förutsättningar att kunna rädda liv, om olyckan skulle vara framme.

Vi på Rescue Life 247 tackar Vadstena kommun för detta förtroendeuppdrag.

Montering i Enköping

Under tre dagar monterade vi livräddningsposter och livräddningsstegar utmed kajen i Enköpings Hamn samt utmed Enköpingsån. Detta innebär ett stort lyft gällande vattensäkerheten i Enköping och redan dag två kom rapporten om att en äldre man ramlat i vattnet i hamnen men han kunde ta sig upp via en av de ny monterade räddningsstegarna! Snacka om solskenshistoria 😊

Vi tackar Enköpings kommun för valet av oss som leverantör!

Montering i Glommen Hamn

Lite inspirerande bilder från utförd montering av ny livräddningsutrustning i Glommen Hamn. I och med detta är hamnen grundligt uppdaterad gällande vattensäkerheten och vi tackar uppdragsgivaren för förtroendet och valet av oss som leverantör.