Ny Livräddningsflotte i sortimentet!

Vi lanserar nu vår nya livräddningsflotte, tänkt att placeras vid särskilt riskutsatta miljöer. Livräddningsflotten är med sitt ”katamaran skrov” väldigt stabil och snabb/lättmanövrerad i vattnet. Den kräver inga förkunskaper och hanteras enkelt av en vuxen person. Den medföljande paddeln gör det enkelt för allmänheten att bruka flotten, detta då inga förkunskaper i rodd krävs. Den medföljande ställningen monteras enkelt både på kaj och strand och säkerställer flotten, samtidigt som den enkelt kan lösgöras vid en nödsituation. Ställningen kan kompletteras med en solcellslampa som synliggör flotte stationen även under dygnets mörka timmar.

Särskilt riskutsatta miljöer kan till exempel vara platser med strömmande vatten, där nödställd riskerar att föras långt från land. Platser med flytande hopptorn där nödställd kan vara svårt att nå från land är ett annat exempel.

Välkomna att höra av er så berättar vi gärna mer om vår nya livräddningsflotte och vi hjälper er gärna med en behovsanalys av just era miljöer. Mer information om livräddningsflotten läggs inom kort upp på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *