25% RABATT PÅ ALLA GLASFIBERSTEGAR

Maximera vattensäkerheten med vår glasfiberstege!

Hos Rescue Life är vi stolta över att erbjuda dig de bästa produkterna för vattensäkerhet. Nu när hösten och mörkret närmar sig vill vi passa på att påminna om glasfiberstegar och det fantastiska erbjudandet som gäller just nu. Vår Glasfiberstege är inte bara en pålitlig räddningspartner utan har också fördelen av sin genomgående gula färg som säkerställer synlighet även under de mest utmanande ljusförhållandena.

Varför ska du överväga en glasfiberstege från Rescue Life?

🛟 Hållbarhet: Våra stegar är tillverkade helt i glasfiber. De är konstruerade för att stå emot påfrestningar och är extremt motståndskraftiga mot korrosion.

🛟 Rostfri: Med våra stegar behöver du aldrig oroa dig för rost. De är designade för att stå emot alla väderförhållanden och bibehålla sin kvalitet över tid.

🛟 Ökad Synbarhet och Säkerhet: Våra stegar är genomfärgade i en hög synbar gul färg. Det garanterar bästa möjliga synlighet, även i nödsituationer, vilket bidrar till ökad säkerhet vid vattnet.

🛟 Enkel användning: Monteringen är enkel med det medföljande bryggfästet, och det integrerade handtaget gör det enkelt och säkert att klättra upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *