Tjänster

Installera, Utbilda, Utvärdera: Din Kompletta Lösning

Din säkerhet vår Högsta Prioritet


Låt vårt skickliga team hantera installationen! Att säkerställa att livräddningsutrustningen är korrekt installerad är viktigt för att garantera dess funktionalitet på varje unik plats. Dock spelar estetik också en betydande roll för ökad förståelse och respekt bland allmänheten. Korrekt installation säkerställer också minimalt slitage, vilket leder till maximal livslängd för utrustningen. Genom att låta oss installera utrustningen på plats garanterar du just detta.

Så följ i flera nöjda kunders fotspår och låt oss assistera dig i varje steg. Välkommen att skicka in din förfrågan!

.

Risk- och Situationanalys av dina utomhusmiljöer


Vattensäkerhet har blivit en alltmer relevant fråga under utvecklingen av vårt moderna samhälle. Detta beror på att gamla hamnar omvandlas till bostadsområden och vattenfronter öppnas upp för rekreation och utomhusaktiviteter. Oavsett om det gäller nybyggda områden som behöver utrustning eller befintliga bryggor och badplatser som behöver uppdateringar, är vi glada att hjälpa dig med en riskanalys av de relevanta platserna. Med över 40 års erfarenhet i branschen kan vi garantera att du följer lagar och förordningar gällande vattenfrontsmiljöer. Allt arbete dokumenteras i vår app, med text och bilder för varje plats. Du kan sedan använda ditt konto i appen för löpande övervakning och dokumentation av utrustningen.

Tveka inte att kontakta oss för vidare konsultation!

Kunskapsbank


Utforska vårt omfattande videobibliotek och bemästra konsten av vattensäkerhet. Från grundläggande tips till avancerade tekniker, ge dig själv kunskapen för att hålla dig säker i alla akvatiska miljöer. Börja lära dig idag och gör varje plask till ett säker sådant.

Från Teori till Handling: Workshop i Träning för Hantering av Livräddningsverktyg


Likväl som själva livräddningsutrustningen är kunskapen om hur man hanterar de olika verktygen i en nödsituation avgörande. Därför erbjuder vi träning i just det. Förutom en kort teoretisk översikt fokuserar vi på praktisk hantering och “live”-övningar där du räddar vår “offer” som agerar i vattnet. Träningssessionerna uppskattas mycket och ger dig goda förutsättningar att agera korrekt om en olycka skulle inträffa.

Tveka inte att kontakta oss, så skräddarsyr vi gärna en träningsession som passar dina behov och miljöer.