Produkter som synliggör era räddningsstegar, 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan!

Att snabbt och lätt finna väg fram till en räddningsstege när man ramlat i kallt vatten, kan vara helt livsavgörande! Därför är uppmärkning av era räddningsstegar med reflexer och avvikande färg otroligt viktigt. Vi har både reflexskyltar och reflexfolie på rulle för just detta ändamål.

Flertalet olyckor där människor faller i vattnet sker under dygnets mörka timmar och då kan det vara extremt svårt att finna väg fram till närmaste räddningsstege. Oftast är den belysning som finns tillgänglig placerad uppe på bryggan/kajen. Som nödställd har man då en väldigt mörk brygg/kaj front framför sig där räddningsstegarna blir svårupptäckta.

Vi har under våren lanserat LifeLadder räddningsstege med inbyggd solcellslampa. En mycket synlig räddningsstege i gul plast som under dygnets mörka timmar lyser upp för att rädda liv.

marinaLightunit är vår senaste solcellslampa som enkelt eftermonteras vid era befintliga räddningsstegar. Öka synligheten 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan helt utan att behöva dra fram ström, lamporna sköter sig själva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *